ma - do 10:00 - 18:00 | vr 10:00 - 21:00 | za 10:00 - 16:00 | zo gesloten

Merk

Keraben tegels zijn oorspronkelijk ontworpen door een fabrikant in Spanje. Het bedrijf is opgericht in 1975. Keraben heeft zeer veel wand en vloertegels met een uitstekende kwaliteit tegen voordelige prijzen. Het bedrijf denkt bij de productie veel na over het milieu en over hoe ze zo zuinig mogelijk materialen kunnen produceren. De producten worden dan milieu verantwoord geproduceerd doordat de CO2 uitstoot zo ver mogelijk is teruggedrongen. Keraben biedt allerlei kleuren aan, zo is er voor iedere stijl iets wat daar bij past. Keraben kan je omschrijven als een modern merk met vooral een ‘classic look’.

Wij geloven in mensen

Wij geloven in menselijk kapitaal en het potentieel daarvan. We geloven in talent, proactieve houdingen en persoonlijke drives. We geloven dat enthousiasme belangrijk is voor goed werk. Wij geloven in teamwork. Wij geloven dat de som van onze talenten in de toekomst zal vermenigvuldigen. Wij geloven in de mens.

Wij geloven in tevreden klanten

Omdat onze klanten centraal staan bij ons in het bedrijf geven wij altijd alles voor ze. Dit is tevens de reden dat wij altijd een nauwe verstandshouding hebben met onze klanten. Wij geloven dat dit de beste manier is om vooruit te gaan.

Wij geloven in kwaliteit

Wij streven ernaar enkel de beste grondstoffen te gebruiken en enkel de meest innovatieve technologieën te gebruiken om uitstekende eindproducten te garanderen. We streven er ook naar om al onze werkmethoden te optimaliseren om de kwaliteit van onze producten te maximaliseren.

We geloven in onze planeet

Aarde, water en vuur: de drie essentiële elementen bij de vervaardiging van keramische tegels. We moeten met respect met elementen omgaan en we moeten dan goed te werk gaan, dit wordt al nagestreefd sinds de start van het bedrijf. Deze werkwijze is de reden voor de milieuverklaring die we hebben gepubliceerd onder het Blue & Green-label. Wij als bedrijf stoppen nooit met nadenken over hoe we het milieu minder kunnen belasten.

Bekijk onze tegels in de showroom

Wij leveren vloer- en wandtegels voor iedere portemonnee. Onze vloertegels zijn sterk, makkelijk in het onderhoud en van de beste kwaliteit. Om een nog beter idee te krijgen van ons aanbod nodigen wij u van harte uit in onze ruime en sfeervolle showroom.

Snelle levering

Door een eigen voorraad kunnen wij snel uw tegels leveren

Ruime keuze

1500 m2 aan showroom, kortom keuze genoeg

Scherpe prijzen

Bij ons heeft een de beste prijs-kwaliteit verhouding

Vakkundig legwerk

Met meer dan 30 jaar ervaring kunt u op ons rekenen

Tegels zijn duurzaam

Zeer duurzaam in combinatie met energiezuinige vloerverwarming

Persoonlijk benadering

Wij helpen u, uw dromen te verwezenlijken

Offerte aanvragen

Neem contact met ons op

Offerte aanvragen
Bel me terug