ma - do 10:00 - 18:00 | vr 10:00 - 21:00 | za 10:00 - 16:00 | zo gesloten

Wandtegels

Wandtegels zorgen voor een perfecte afwerking in vochtige ruimtes en zijn een sfeerbepalend element bij de inrichting van uw badkamer of keuken. Wij hebben een ruime collectie wandtegels voor u samengesteld. U kunt onze wandtegels vrijwel overal toepassen.

Donker

Licht

Vloertegels

Naam

Soort

Maat

Merk

Kleur

Kies uit diverse soorten wandtegels

Door de diversiteit in ons tegel assortiment kunt u met onze wandtegels alle kanten op. Voor een unieke uitstraling van iedere ruimte in uw woning. De makkelijk onderhoudbare tegels zijn ideaal voor gebruik in de badkamer. Tegels nemen geen vocht op en zijn makkelijk schoon te maken. Kies bij Middag Leerdam uit diverse kleuren en vormen wandtegels. Met keuze uit zoveel stijlen, soorten en formaten kunt u voor vragen altijd bij onze vakkundige medewerkers terecht.

Wilt u bijvoorbeeld een mooie combinatie maken tussen uw vloertegels en wandtegels? Of weet u nog niet zo goed welke vloertegel het best zou staan bij u thuis? Stel uw vraag en wij helpen u bij het maken van een keuze. Wij denken met u mee en kunnen u het best helpen als u zo volledig mogelijk een indruk kunt geven van uw woninginrichting. Dit kan bijvoorbeeld door foto’s mee te nemen en uw wensen kenbaar te maken. Zodat u gegarandeerd de stijl creëert die u wilt.

Bekijk onze wandtegels in de showroom

Wij leveren tegels voor iedere portemonnee. Onze tegels zijn sterk, makkelijk in het onderhoud en van de beste kwaliteit. Om een nog beter idee te krijgen van onze wandtegels nodigen wij u van harte uit in onze ruime en sfeervolle showroom. Middag Leerdam heeft voor ieder budget prachtige tegelwanden. Bent u op zoek naar een tegelwand met een goede kwaliteit tegen een scherpe prijs? Wij hebben het in huis. In de showroom kunt u de tegels voelen en zien zodat u de optimale keuze maakt.

Bel me terug