ma - do 10:00 - 18:00 | vr 10:00 - 21:00 | za 10:00 - 16:00 | zo gesloten

Vloertegels tegen ieder budget koopt u bij Middag Leerdam

Vloertegels bepalen de sfeer die u wilt creëren in uw huis, dat begrijpen wij als geen ander. Een donkere of lichte tegelvloer, houtlook of betonlook tegels, natuursteen of keramisch? Hoe vindt u de juiste vloertegel die past bij uw wensen en eisen?

Wij begrijpen dat er tijdens uw zoektocht naar de juiste vloertegels veel op u afkomt. Wij helpen u graag bij het vinden van de antwoorden op al uw vragen. Mede door onze jarenlange ervaring durven wij met recht te zeggen dat wij uw adviespartner zijn bij de keuze voor de juiste vloertegels. U koopt immers maar één of twee keer in uw leven een nieuwe tegelvloer. Toch?

Nieuwe vloertegels: wij vinden ze samen

Donker of licht? Een warme uitstraling of een koude uitstraling? Strak of landelijk? Natuursteen of keramisch? Zoals eerder gezegd, wij begrijpen dat er veel op u afkomt bij de keuze voor nieuwe vloertegels. En dan hebben het nog geen eens over het formaat…

Zodra u bij ons langs komt in de showroom brengen wij, onder het genot van een goede kop koffie of thee, al uw wensen en eisen in kaart. Vervolgens is het tijd voor de volgende stap: een selectie van passende vloertegels maken. Met een showroom van zo’n 1.500m² kunnen wij met een gerust hart zeggen dat wij uw nieuwe vloertegel zeker in ons assortiment hebben. Samen vinden wij dé match. Die ene vloertegel die perfect aansluit bij uw wensen en eisen. Uw stijl. En volledig naar uw zin!

Donker

Licht

Vloertegels

Naam

Soort

Maat

Merk

Kleur

Voordelen van vloertegels

Zodra u de keuze maakt voor vloertegels, geniet u van vele voordelen. Denk bijvoorbeeld aan het feit dat vloertegels:

  • Gemakkelijk in onderhoud zijn
  • Geschikt zijn voor vloerverwarming
  • Hygiënisch zijn in vergelijking tot bijvoorbeeld tapijt
  • Water- vlek- en hittebestendig zijn. Kortom, je kunt vloertegels in iedere ruimte van je huis leggen
  • Slijtvast en sterk zijn, waardoor vloertegels duurzaam zijn

Tel daarbij op dat vloertegels in allerlei soorten en maten te verkrijgen zijn en het plaatje is compleet.

De vloertegeltrends: wij hebben ze

Net zoals in de mode, gaan ook de trends in de vloertegels hard. Ieder jaar opnieuw brengende tegelfabrikanten nieuwe trends op de markt. Houtlooktegels en betonlooktegels zijn momenteel mega hot in tegelland. Maar ook de marmerlook is behoorlijk in trek.

Om ervoor te zorgen dat wij áltijd op de hoogte zijn van de allerlaatste trends in vloertegels, hebben wij nauw contact met al onze fabrikanten. Een keer per jaar zijn wij te vinden op dé tegelbeurs van de wereld, Cersaie in Bologna. En we reizen meerdere malen per jaar af naar onze fabrikanten, om ook daar de laatste tegeltrends te spotten en in te kopen.

Wij helpen u graag bij de keuze voor uw vloertegels

Van maandag tot en met zaterdag staan wij voor u klaar in onze showroom. Laat u inspireren en verrassen door de ruime keuze aan vloertegels die wij bieden. De juiste vloertegel gevonden en wilt u deze graag door ons laten leggen? Dat kan. Daarnaast is het ook mogelijk om het hele pakket aan ons uit te besteden. Van slopen tot voegen.

Bel me terug