ma - do 10:00 - 18:00 | vr 10:00 - 21:00 | za 10:00 - 16:00 | zo gesloten

Houtlook tegels: hip en gebruiksvriendelijk

De nieuwste trend op het gebied van vloerbedekking. Houtlook tegels zijn niet te onderscheiden van een echte houten vloer, en verkrijgbaar in diverse maten om makkelijk te leggen. Deze tegels combineren de warme uitstraling van hout met de duurzaamheid van tegels.

Naast de bruine houtkleuren zijn houtlook tegels ook verkrijgbaar in wit, grijs en zwart. Deze tegels zijn verkrijgbaar in robuuste en grove varianten, en in varianten met een hoogglans afwerking. Zodat er voor iedere persoon de juiste houtlook tegel tussen zit. De nieuwste varianten vindt u in onze showroom.

Donker

Licht


:

Vloertegels

Naam

Soort

Maat

Merk

Kleur

De kwaliteit van houtlook tegels

Tegelfabrikanten bedenken steeds meer ontwerpen voor de houtlook tegels gebaseerd op de meest gevarieerde houtsoorten. De houtlook vloertegels hebben zelfs voelbare groeven die aanvoelen als echte houten planken. Combineer de ruwe look van hout met de inrichting van uw woning.

Voordelen van keramische tegels

Houtlook vloertegels zijn keramische tegels, en die brengen veel voordelen met zich mee. Naast het grote onderhoudsvriendelijke voordeel, geniet u ook nog van de onderstaande voordelen:

  • Kras- en slijtvastheid doordat het keramische tegels zijn.
  • Geschikt voor vloerverwarming.
  • Natuurlijke uitstraling van een houten vloer met de voordelen van en tegelvloer

Warme uitstraling voor uw badkamer

Een houtenvloer geeft uw badkamer een warme en rustgevende sfeer. Maar doordat echt hout vocht opneemt is massief hout niet een goede keuze voor in de badkamer. Dankzij de keramische vloertegels met een houtlook is dit niet langer een probleem. De houten uitstraling is prima te combineren met de populaire betonlook voor een moderne badkamer inrichting.

Kom langs in de showroom van Middag Leerdam

Bent u benieuwd hoe een houtlook tegel eruit ziet en aanvoelt? Kom dan een kijkje nemen in onze showroom. Wij hebben een uitgebreide collectie houtlook tegels en helpen u graag bij uw zoektocht naar de juiste houtlook vloer.

Bel me terug