ma - do 10:00 - 18:00 | vr 10:00 - 21:00 | za 10:00 - 16:00 | zo gesloten

Globaal ontwerppartner

Ceramiche Supergres produceert vloeren en wandtegels voor de middelhoge woningbouwbeugel, verdeeld in porcellanato-tegels voor binnen- en buitenmontage en witte lichaamsmuurtegels voor badkamers en keukens.

Het leiderschap van Ceramiche Supergres

Het bedrijf maakt deel uit van de Concorde Group, het op één na grootste Italiaanse keramische bedrijf en een van de grootste bedrijven ter wereld. Dit is voor Ceramiche Supergres een mogelijkheid om te profiteren van de resultaten van de Concorde Group. Er is een baanbrekend onderzoek gedaan om de grote investeringen te gebruiken om succesvolle producten te maken met innovatieve oplossingen op het gebied van technologie en design.

De catalogus

De bedrijfscatalogus presenteert veel verschillende stijlen en oplossingen om unieke woonruimtes te creëren die de persoonlijkheid van de bewoners respecteren en weerspiegelen: van de meest glamoureuze stijlen tot de meest klassieke stijlen, van de meest romantische en verfijnde tot de meest elegante en trendy, allemaal gekenmerkt door balans, verfijnde kleurschakeringen, harmonie, verfijnde afwerkingen en details.

Bekijk onze tegels in de showroom

Wij leveren vloer- en wandtegels voor iedere portemonnee. Onze vloertegels zijn sterk, makkelijk in het onderhoud en van de beste kwaliteit. Om een nog beter idee te krijgen van ons aanbod nodigen wij u van harte uit in onze ruime en sfeervolle showroom.

Snelle levering

Door een eigen voorraad kunnen wij snel uw tegels leveren

Ruime keuze

1500 m2 aan showroom, kortom keuze genoeg

Scherpe prijzen

Bij ons heeft een de beste prijs-kwaliteit verhouding

Vakkundig legwerk

Met meer dan 30 jaar ervaring kunt u op ons rekenen

Tegels zijn duurzaam

Zeer duurzaam in combinatie met energiezuinige vloerverwarming

Persoonlijk benadering

Wij helpen u, uw dromen te verwezenlijken

Offerte aanvragen

Neem contact met ons op

Offerte aanvragen
Bel me terug