ma - do 10:00 - 18:00 | vr 10:00 - 21:00 | za 10:00 - 16:00 | zo gesloten

Elegant, luxe, glamour en sensualiteit

Op zoek naar eeuwige schoonheid vindt Rex de sensuele ondersteuning van de meest kostbare materialen die de natuur te bieden heeft. Opzichtige luxe of verfijnd gebruik van materiaal voor een meer informele elegantie. Rex interpreteert de omgeving en benadrukt de zoektocht naar individueel genot door schoonheid. Degenen die voor Rex kiezen, willen zich onderdompelen in glamour en sensualiteit. Ze zoeken luxe en elegantie. Ze willen een moderne en beslissende stijl. Elke porseleinen tegelcollectie belichaamt een verhaal. Het patroon vertelt over stilistische trends die anders zijn, maar gepaard gaan met de constante verwijzing naar warme en uitnodigende omgevingen.

Rex is de verkenning van luxe door het materiaal heen

Zeldzaam, kostbaar en nauw verbonden met de manier van leven van de mens, zo wordt het materiaal geherinterpreteerd om het concept van de moderne ambiance uit te drukken. Het resultaat van een gedurfde creativiteit, geeft een doorslaggevend karakter aan de ruimte en richt zich op de natuurlijke neiging tot schoonheid, strepen en decor, zelfs bij zeer grote maten, nemen het concept van elegantie tot het uiterste om droomomgevingen te creëren. Rex vertegenwoordigt de ‘fashionable’ couture van stijl en onderscheidt zich door de hoge kwaliteit van de aangeboden oppervlakken en de kostbare details.

Bekijk onze tegels in de showroom

Wij leveren vloer- en wandtegels voor iedere portemonnee. Onze vloertegels zijn sterk, makkelijk in het onderhoud en van de beste kwaliteit. Om een nog beter idee te krijgen van ons aanbod nodigen wij u van harte uit in onze ruime en sfeervolle showroom.

Snelle levering

Door een eigen voorraad kunnen wij snel uw tegels leveren

Ruime keuze

1500 m2 aan showroom, kortom keuze genoeg

Scherpe prijzen

Bij ons heeft een de beste prijs-kwaliteit verhouding

Vakkundig legwerk

Met meer dan 30 jaar ervaring kunt u op ons rekenen

Tegels zijn duurzaam

Zeer duurzaam in combinatie met energiezuinige vloerverwarming

Persoonlijk benadering

Wij helpen u, uw dromen te verwezenlijken

Offerte aanvragen

Neem contact met ons op

Offerte aanvragen
Bel me terug