ma - do 10:00 - 18:00 | vr 10:00 - 21:00 | za 10:00 - 16:00 | zo gesloten

Merk

Het merk Ragno is een van de historische protagonisten van de groei en het succes van de Italiaanse keramische tegelindustrie over de hele wereld. Opgericht in 1949 in Sassuolo, wordt Ragno een van de belangrijkste spelers in de groei van het keramische district dankzij zijn vermogen om wandtegels te produceren voor woonruimtes, in de jaren 60 en 70, strekt haar expertise zich ook uit tot de productie van geglazuurde tegels voor vloer- en wandbekleding bestemd voor verschillende segmenten van de bouwsector, zowel nationaal als internationaal.

Over ons

Begin jaren '80 ging de introductie van geavanceerde geautomatiseerde productietechnologieën hand in hand met een hertekening van de verkoop- en marketingstrategieën met een toenemende gerichtheid op de behoeften van de klant en de markt, leidend tot ontwikkeling van een breed scala van producten in overeenstemming met de trends, stijlen en smaken van de consument.

Het Ragno-aanbod biedt duidelijk gedefinieerde, betrouwbare oplossingen, met het vermogen om in de loop van de tijd mee te gaan en toch voortdurend te evolueren en te vernieuwen met interieurontwerpen, nieuwe trends: van porselein tot witlichaam met eenmalige materialen en glasmozaïek, voor binnen- en buitenvloeren en muren bekledingen. Ragno biedt een compleet, steeds "specialistischer" assortiment, dat interacteert met de wereld van het architectonisch ontwerp door middel van modulaire, flexibele oplossingen voor woonruimten en nog veel, veel meer.

Bekijk onze tegels in de showroom

Wij leveren vloer- en wandtegels voor iedere portemonnee. Onze vloertegels zijn sterk, makkelijk in het onderhoud en van de beste kwaliteit. Om een nog beter idee te krijgen van ons aanbod nodigen wij u van harte uit in onze ruime en sfeervolle showroom.

Snelle levering

Door een eigen voorraad kunnen wij snel uw tegels leveren

Ruime keuze

1500 m2 aan showroom, kortom keuze genoeg

Scherpe prijzen

Bij ons heeft een de beste prijs-kwaliteit verhouding

Vakkundig legwerk

Met meer dan 30 jaar ervaring kunt u op ons rekenen

Tegels zijn duurzaam

Zeer duurzaam in combinatie met energiezuinige vloerverwarming

Persoonlijk benadering

Wij helpen u, uw dromen te verwezenlijken

Offerte aanvragen

Neem contact met ons op

Offerte aanvragen
Bel me terug