Middag Leerdam E-mailen info@middagleerdam.nl (E-mailadres) Middag Leerdam Bellen 0345 - 632 400 (Telefoonnummer)

di-vr 10:00 - 18:00 | za 10:00 - 16:00 | zo, ma gesloten

De mooiste badkamer trends van 2022!

Vroeger waren badkamers voornamelijk functioneel. Het was een plek om jezelf te reinigen. Tegenwoordig wordt een badkamer steeds meer gebruikt om te ontspannen. Een belangrijk aspect hierbij is het uiterlijk van de badkamer. Wanneer iets mooi vormgegeven is en er elegant en fraai uitziet, dan voelt men zich al snel meer op zijn of haar gemak. Natuurlijk speelt comfort eveneens een belangrijke rol, de badkamers van tegenwoordig zijn van alle gemakken voorzien. In dit artikel zetten wij op een rijtje wat de badkamertrends van 2022 zullen zijn. Wat voor fraaie en comfortabele badkamers zullen populair zijn? Kom langs bij Middag Leerdam wanneer u deze trends wel ziet zitten, wij kunnen voor u een prachtige, moderne en eigentijdse badkamer maken.

Luxe en natuurlijke materialen

Luxe en natuurlijke materialen worden steeds populairder, dat geldt niet alleen voor de badkamer maar ook voor interieur in het algemeen. Waar moet u zoal aandenken? Qua luxe producten zal in 2022 het gebruik van goud en koper erg populair zijn. U kunt bijvoorbeeld denken aan een prachtige gouden kraan, of een koperen douche. Dit geeft uw badkamer een elegant en exclusief karakter. Wat betreft de natuurlijke materialen: een houten badkamermeubel is erg fraai, maar natuurstenen of marmeren wanden en vloeren geven uw badkamer eveneens een natuurlijke en tegelijkertijd een luxueuze uitstraling. In het geval van marmer en natuursteen is het een interessante optie om voor een keramische tegel met marmerlook of steenlook te gaan in plaats van het origineel. Keramische tegels zijn namelijk een stuk duurzamer en makkelijker te onderhouden, terwijl ze nauwelijks van het origineel te onderscheiden zijn. Bij Middag Leerdam kunt u terecht voor allerlei soorten keramische tegels!

Uw badkamer ombouwen tot een ‘wellnesscentrum’

We leven in een stressvolle tijd, de lockdown maatregelen maar ook het gejaagde tempo van de hedendaagse maatschappij kunnen de nodige stress opwekken. Het is heel fijn om lekker te kunnen ontspannen, dat kan bij een spa, maar het is nog beter om uw eigen badruimte een echte ‘wellness’ beleving te geven. Dat kan bijvoorbeeld door een sauna te installeren, maar ook door een regendouche te nemen. De brede straal zorgt ervoor dat u heerlijk kan ontspannen. Een ‘sunshower’ is eveneens een aangename toevoeging aan uw badkamer. Door de uv-stralen wordt er vitamine d aangemaakt waardoor u meer energie heeft. Andere elementen zoals geurkaarsen en andere badkameraccessoires kunnen de beleving afmaken.

Een combinatie van badkamer en slaapkamer

Een en suite badkamer, wordt steeds populairder. Dit is een combinatie van de badkamer en de slaapkamer. Beide ruimtes zijn erg belangrijk in uw huis, en plekken waar u zich wilt ontspannen en u zich echt thuis wilt voelen. Een en suite badkamer is erg chique, het creëert de sfeer van een vijf-sterren hotel. Er zijn wel een aantal zaken waar u op moet letten; de vloer bijvoorbeeld. Wanneer u dezelfde vloer hanteert voor het zowel het slaapgedeelte als de badkamer, dan moet u een waterbestendige vloer hebben. U kunt hier het best een keramieken tegel voor aanschaffen. Deze zijn namelijk bestendig tegen vocht, maar passen tegelijkertijd goed in zowel de bad- als slaapkamer. Een houtlooktegel is een goed voorbeeld hiervan. U kunt in het slaapgedeelte ook een mooi kleed neerleggen zodat u toch nog zachte voetjes heeft.

Wilt u nog meer weten over de badkamertrends van 2022? En wilt u persoonlijke adviezen, afgestemd op uw situatie? Bezoek dan onze showrooms en spreek met één van onze specialisten. 

Website door BlueBird Media 2019