Middag Leerdam E-mailen info@middagleerdam.nl (E-mailadres) Middag Leerdam Bellen 0345 - 632 400 (Telefoonnummer)

di-vr 10:00 - 18:00 | za 10:00 - 16:00 | zo, ma gesloten

De marmerlooktegel en een hotel chique badkamer

Houdt u wel van een beetje luxe? Wij kunnen dan de hotel chique interieurstijl van harte aanbevelen. Deze stijl komt vooral in de badkamer tot zijn recht. Maar welke tegels horen erbij? Middag Leerdam heeft een grote collectie marmerlooktegels. Deze passen uitstekend bij een hotel chique badkamer, en zorgen voor een sfeervolle en koninklijke uitstraling! 

Wat is een hotel chique badkamer? 

Tegenwoordig vinden mensen het uiterlijk van hun badkamer steeds belangrijker. Het is niet langer een plek om jezelf op te frissen, veel mensen komen hier ook om te ontspannen. Een sfeervolle badkamer draagt bij aan een aangename en relaxte sfeer. De hotel chique badkamer is heel populair de laatste jaren. Wij zijn ook onder de indruk van de charmante uitstraling van deze badkamers. Met deze stijl kunt u rekenen op de uitstraling van een vijfsterrenhotel voor uw sanitair. 

De kenmerken van een hotel chique badkamer 

Wat betekent dit concreet? Een hotel chique badkamer wordt gekenmerkt door de mooie en luxe materialen. Ook de warme en intense kleuren zijn kenmerkend. Net als de geavanceerde en luxueuze sanitair voorzieningen zoals een sierradiator of een infrarood douche. Deze badkamer is eigenlijk een mengeling van de klassieke, luxe en moderne interieurstijl. 

Er wordt veelvuldig gebruik gemaakt van gouden accessoires. Goud geeft natuurlijk een prestigieuze uitstraling. U kunt denken aan gouden kranen, of gouden handgrepen op een badkamermeubel. Warme verlichting is ook erg belangrijk, het zorgt voor een gezellige sfeer. 

Ontspannen en genieten: luxe sanitair voorzieningen

In een hotel chique badkamer zijn ook talloze functionaliteiten aanwezig die het mogelijk maken om optimaal te genieten. U moet bijvoorbeeld denken aan een condensvrije spiegel met LED-verlichting, een wc met een verwarmde bril of een regendouche. Al deze accessoires samen geven een prachtige beleving!  

Wij hebben echter nog een ongelofelijk belangrijk onderdeel van de hotel chique badkamer niet genoemd: de marmerlooktegel! 

De marmerlooktegel en een hotel chique badkamer 

De hotel chique badkamer draait om luxe. Welk materiaal zorgt nou echt voor een luxueuze uitstraling? Dat is marmer natuurlijk. Marmer werd al duizenden jaren geleden in de paleizen van koningen en keizers gebruikt. 

Tegenwoordig kunnen meer mensen dit materiaal kopen, vooral wanneer u voor marmerlook gaat in plaats van marmer. Dit materiaal is namelijk goedkoper, terwijl u het verschil amper kunt zien. 

Een marmerlooktegel heeft nog een aantal andere grote voordelen ten opzichte van een 'echte' marmervloer. Een marmerlooktegel wordt namelijk van keramiek gemaakt. 

Keramische tegels en de badkamer 

Welke voordelen hebben keramische tegels? Ze zijn stoot- en krasvrij, makkelijk te onderhouden en uiterst geschikt voor de badkamer. 

Marmer is poreus, dat betekent dat vuiligheid en water in de steen kan binnendringen. Dat is erg vervelend, want het tast het marmer aan, en het uiterlijk wordt minder mooi. Vooral in de badkamer is hier veel kans op. Aangezien er veel water, sop en vuiligheid aanwezig is. Een marmerlooktegel is niet poreus, deze tegels worden op een enorm hoge temperatuur dichtgeschroeid. Verder zijn ze makkelijker te onderhouden dan echt marmer. Elk schoonmaakmiddel is geschikt. Bij 'echt' marmer moet u voorzichtig te werk gaan en speciaal schoonmaakmiddel aanschaffen. 

Wilt u meer informatie over marmerlooktegels? Bezoek dan de showroom van Middag Leerdam. 


Website door BlueBird Media 2019