ma - do 10:00 - 18:00 | vr 10:00 - 21:00 | za 10:00 - 16:00 | zo gesloten

Merk

Marazzi is een van de bekendste merken van de keramische tegelindustrie. Het tegelmerk komt uit Italië en wordt in 140 landen vertegenwoordigt. Marazzi werd opgericht in 1935 in de gemeente Sassuolo. Marazzi wordt erkend door hun hoge kwaliteit en symboliseert natuurlijk het beste van de Italiaanse keramische stijl. Het merk staat voor een stijlvol en warme uitstraling. Dankzij Marazzi’s creativiteit, milieubewustzijn en natuurlijk de passie voor keramiek maken ze prachtige wand en vloertegels en hebben wij door hun een mooi assortiment voor u waar u zeker een kijkje in moet nemen.

Sterke punten

Marazzi experimenteert erg veel. Marazzi vermogen voorspelt en reageert op veranderingen en ook op ontwikkelingen in levensstijlen, architectuur en ontwerp, en de prioriteitstelling van milieu en duurzaamheid. Dit zijn een van de sterke punten die Marazzi waar gesteld hebben om de top van zijn sector te veroveren, in de plek waar het vandaan komt namelijk Italië en ook internationaal, en zijn leiderschap voortdurend bevestigen.

Soorten tegels

Marazzi heeft verschillende materiaalsoorten, zoals: marmer, graniet, porselein, natuursteen en mozaïek. Voor elke klant hebben we een geschikte tegel met een charmante uitstraling. Bij Middag Leerdam heeft u veel keuze in de Marazzi afdeling. Wij hebben ongeveer 150 soorten tegels waar u zeker een keuze in kunt vinden.

Bekijk onze tegels in de showroom

Wij leveren vloer- en wandtegels voor iedere portemonnee. Onze vloertegels zijn sterk, makkelijk in het onderhoud en van de beste kwaliteit. Om een nog beter idee te krijgen van ons aanbod nodigen wij u van harte uit in onze ruime en sfeervolle showroom.

Snelle levering

Door een eigen voorraad kunnen wij snel uw tegels leveren

Ruime keuze

1500 m2 aan showroom, kortom keuze genoeg

Scherpe prijzen

Bij ons heeft een de beste prijs-kwaliteit verhouding

Vakkundig legwerk

Met meer dan 30 jaar ervaring kunt u op ons rekenen

Tegels zijn duurzaam

Zeer duurzaam in combinatie met energiezuinige vloerverwarming

Persoonlijk benadering

Wij helpen u, uw dromen te verwezenlijken

Offerte aanvragen

Neem contact met ons op

Offerte aanvragen
Bel me terug