ma - do 10:00 - 18:00 | vr 10:00 - 21:00 | za 10:00 - 16:00 | zo gesloten

Pastorelli

Pastorelli tegels

Pastorelli is een bedrijf met een Italiaans achtergrond wat meer als 40 jaar werk ervaring heeft in het maken van tegels. Pastorelli is een van de eerdere porseleinsteenproductenproducenten, kunt u zien dat ervaring met vloeren en wanden van hoge kwaliteit, die in combinatie met de stijl en het design een vormen van breed assortiment. De populaire serie van Pastorelli omvat Stone Quarzdesign en Stone Himalaya.

Pastorelli

Pastorelli verdeelt een breed scala in vier verschillende delen: Pastorelli Stone, Pastorelli, Porcelain Glazed, Pastorelli Progetto en Pastorelli Habitat. Het is een breed assortiment met een ruime keus selectie van imitaties zoals tegels van natuursteen en houteffecten en decoratieve componenten. De tegels worden gemaakt met behulp van de beste productietechnieken, dus de tegels bevatten geen herhalingen waardoor de kwaliteit van de tegels zeer hoog is. Door de eigenschappen die uniek zijn van keramiek kunt u uw badkamer afdekken, zodat u uw huis volledig kunt laten veranderentot een waar droomhuis in uw eigen smaak en stijl.

Pastorelli Quarzdesign

De tegelserie Quarzdesign wordt gekenmerkt. Door met natuurlijke stenen en het gebruik van kwartssplinters op het oppervlak. Deze splinters zorgen voor een subtiel beeld met de natuursteen van de tegels, daardoor vormt de tegel een mooie en goede basis. De Pastorelli Quarzdesign is te verkrijgen in 4 verschillende kleuren en is te krijgen in afwerkingen en maten verschillend, zodat u bij uw thuis alle ruimtes volledig naar zin in kunt inrichten.

Shepherdesses Stone Himalaya

De tegelserie van de Himalaya is geïnspireerd op de Himalaya-bergen: ongerepte natuur met een schoonheid die ongekend is. De tegels lijken op de natuursteen, de wilde natuur met verschillende natuurlijke nuances. Dankzij de productie mogelijkheden zijn de tegels voorzien van kleur keuzes. de tegel is er om het te laten lijken om het een natuurlijke element te verbeteren.

Little Shepherds Shade Night

De Shade Notte-tegelserie is een ruige maar wel een duurzame en ook een industrieel goede uistraling heeft. Deze serie is een modieuze, betonnen uitstraling en is geweldig om te verspreiden in de moderne levnstijlen. In het 40 × 80 cm formaat is de tegel leverbaar in de dikte van 2 cm, zodat hij ook te gebruiken is voor buitenshuis.

Snelle levering

Door een eigen voorraad kunnen wij snel uw tegels leveren

Ruime keuze

1500 m2 aan showroom, kortom keuze genoeg

Scherpe prijzen

Bij ons heeft een de beste prijs-kwaliteit verhouding

Vakkundig legwerk

Met meer dan 30 jaar ervaring kunt u op ons rekenen

Tegels zijn duurzaam

Zeer duurzaam in combinatie met energiezuinige vloerverwarming

Persoonlijk benadering

Wij helpen u, uw dromen te verwezenlijken

Offerte aanvragen

Producten van dit merk

Zoek uw ideale tegel

Neem contact met ons op

Offerte aanvragen
Bel me terug