ma - do 10:00 - 18:00 | vr 10:00 - 21:00 | za 10:00 - 16:00 | zo gesloten

Panaria

Wat panaria precies produceren.

Panariagroup Industrie is een Italiaanse multinationale groep, en is de wereldleider in de productie en distributie van keramische oppervlakken voor vloeren en wanden. De groep is gespecialiseerd in de productie van porcellanato en gelamineerd steengoed en positioneert zich in het topsegment en de luxe van de markt via acht referentiemerken: Panaria, , Cotto d'Este, Lea Ceramiche, Fiordo, Bellissimo, Margres, Florida Tile, Blustyle en Love Tiles. Het is genoteerd aan de Milan Stock Exchange waar het aanwezig is in de FTSE Italia Small Cap indices en FTSE Italia STAR.

Geschiedenis van het bedrijf.

In 1974 werd Panaria Ceramica opgericht door een groep ondernemers, waaronder Giuliano Mussini, oprichter van de familie Mussini, huidige meerderheidsaandeelhouder van Panariagroup Industrie Ceramiche S.p.A.

In de jaren '90 implementeerde Panaria een strategie van uitbreiding en uitbreiding van merken en producten met de overname in 1992 van Ceramische Artistiche Lea, een bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van witte single-fired floors en met de oprichting, in hetzelfde jaar, van Cotto d ' Este, een bedrijf dat productlijnen op de markt brengt die gericht zijn op het luxesegment van de markt.

In 1995 ontstond Flordo Industrie Ceramische en in hetzelfde jaar breidde de productiecapaciteit van de groep zich uit met de bouw van de Toano-fabriek, de technologisch meest geavanceerde en uitsluitend bestemd voor de productie van porselein.

Het expansieproces op internationale markten nam de vorm aan van de acquisitie in 2002 van Maronâgres (nu Margres), een toonaangevend bedrijf in de productie van keramiekmateriaal van porselein in Portugal en met de oprichting, in 2004, van Lea Noord Amerika Inc, bedrijf actief bij de marketing van Lea-productlijnen in de VS.

Ons assortiment

Wij hebben in ons assortiment 6 verschillende tegels van het merk Panaria. U kunt uw keuze maken uit de tegels:

  • Panaria Memory Mood Creamy
  • Panaria Memory Mood Dim
  • Panaria North Cape Drove
  • Panaria North Cape Gutulia
  • Panaria North Cape Reisa
  • Panaria North Cape Rondane.

Deze tegels zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen.

Snelle levering

Door een eigen voorraad kunnen wij snel uw tegels leveren

Ruime keuze

1500 m2 aan showroom, kortom keuze genoeg

Scherpe prijzen

Bij ons heeft een de beste prijs-kwaliteit verhouding

Vakkundig legwerk

Met meer dan 30 jaar ervaring kunt u op ons rekenen

Tegels zijn duurzaam

Zeer duurzaam in combinatie met energiezuinige vloerverwarming

Persoonlijk benadering

Wij helpen u, uw dromen te verwezenlijken

Offerte aanvragen

Producten van dit merk

Zoek uw ideale tegel

Neem contact met ons op

Offerte aanvragen
Bel me terug