ma - do 10:00 - 18:00 | vr 10:00 - 21:00 | za 10:00 - 16:00 | zo gesloten

Michel Oprey En Beisterveld

Merk

Bij het bedrijf Michel Oprey & Beisterveld zijn de selecties gemaakt van natuursteen en keramiek. Deze selecties zowel voor binnen als voor buiten gemaakt.

De Selectie

Bij het bedrijf Michel Oprey & Beisterveld vind je de mooiste producten op het gebied van natuursteen en keramiek. Deze zijn beschikbaar in verschillende soorten en maten. Het zoeken naar nieuwe producten stopt nooit, zo zijn we altijd bezig nieuwe producten toe te voegen aan de collecties. Deze nieuwe producten ontdekken we over de hele wereld door onze reizen, zodra er een nieuw model is gezien gaat Michel Oprey & Beisterveld de ontwikkeling overnemen. Het bedrijf Michel Oprey & Beisterveld heeft het grootste assortiment in de gehele Benelux. De kwaliteit en exclusiviteit van onze producten is gegarandeerd uitstekend, dat komt door de goede en de langdurige relaties die we onder houden met onze leveranciers. Het merk is alleen verkrijgbaar in erkende winkels. Wij bieden een adviesfunctie aan voor particulieren, architecten, bouwers, aannemers en ook voor de overheid.

Kwaliteit

Onze naam Michel Oprey & Beisterveld staat bekend om de kwaliteit in natuursteen en keramiek. De kwaliteit die wij leveren wordt gecontroleerd door mensen die kwaliteitscontroles uitvoeren en het juiste materiaal kiezen. Wij als Michel Oprey & Beisterveld willen alleen werken met leveranciers die een georganiseerd en goed controlesysteem hebben. Het is dan ook mogelijk om de kwaliteitscontrole waar dan ook op de wereld toe te passen. Michel Oprey & Beisterveld stelt ook eisen aan de arbeidsomstandigheden en aan het milieu, dat doen we in verband met het ondernemen op een maatschappelijke wijzen. Door de juiste leveranciers kan het productie beleid gaan volgens onze kwaliteitseisen en het verpakken van ons eindproduct. Dat zorgt ervoor dat het logistieke gedeelte vlot verloopt tot aan de levering.

Snelle levering

Door een eigen voorraad kunnen wij snel uw tegels leveren

Ruime keuze

1500 m2 aan showroom, kortom keuze genoeg

Scherpe prijzen

Bij ons heeft een de beste prijs-kwaliteit verhouding

Vakkundig legwerk

Met meer dan 30 jaar ervaring kunt u op ons rekenen

Tegels zijn duurzaam

Zeer duurzaam in combinatie met energiezuinige vloerverwarming

Persoonlijk benadering

Wij helpen u, uw dromen te verwezenlijken

Offerte aanvragen

Producten van dit merk

Zoek uw ideale tegel

Neem contact met ons op

Offerte aanvragen
Bel me terug