ma - do 10:00 - 18:00 | vr 10:00 - 21:00 | za 10:00 - 16:00 | zo gesloten

Michel Oprey En Beisterveld

Bij het bedrijf Michel Oprey & Beisterveld zijn de mooiste selecties gemaakt uit natuursteen en keramiek. Deze selecties zijn gemaakt voor binnen en voor buiten rond het huis of bedrijf.

De Selectie

Bij ons bedrijf Michel Oprey & Beisterveld vindt je de mooiste product selectie op het gebied van natuursteen en keramiek. Deze zijn in alle vormen en maten wat je maar kunt bedenken leverbaar. Voortdurend zijn we bezig om nieuwe producten toe te voegen. Deze nieuwe producten ontdekken we over de hele wereld door onze reizen en waardoor het ontwikkelen verder door ons intensief wordt begeleid. Het bedrijf Michel Oprey & Beisterveld zorgt voor het grootste assortiment in de gehele Benelux. De kwaliteit en exclusiviteit van onze producten is gegarandeerd uitstekend dat komt door de goede en de langdurige relaties die we onder houden met onze leveranciers. Ons merk is alleen verkrijgbaar in erkende winkels. Wij bieden een zeer belangrijk adviesfunctie voor architecten, bouwers, aannemers en ook voor de overheid en we geven ook advies aan de particulieren.

Kwaliteit

Onze naam Michel Oprey & Beisterveld staat bekend om de kwaliteit in natuursteen en keramiek. De kwaliteit die wij presenteren in de markt word gecontroleerd door mensen die kwaliteitscontroles uitvoeren en het juiste materiaal kiezen. Wij als Michel Oprey & Beisterveld willen alleen werken met leveranciers die een georganiseerd en juist/goed controlesysteem hebben. Het is dus mogelijk om de kwaliteitscontrole uit te voeren waar dan ook op de wereld. Michel Oprey & Beisterveld stelt zeker eisen aan de arbeidsomstandigheden en oom het milieu dat doen we in verband met het ondernemen op een maatschappelijke wijzen. Wij hebben een leidende positie in de markt op het gebied van natuursteen dat zorgt ervoor dat we alleen bekende leveranciers binden. Door de juiste leveranciers kan het productie beleid gaan volgens onze kwaliteitseisen en het verpakken van ons eindproduct. Dat zorgt ervoor dat het logistieke gedeelte vlot verloopt tot de levering aan.

Ons assortiment

In ons assortiment vind u een ruime keus van 300 soorten tegels van Michel Oprey & Beisterveld. Bij vragen kunt u contact met ons opnemen en helpen wij u graag verder.

Snelle levering

Door een eigen voorraad kunnen wij snel uw tegels leveren

Ruime keuze

1500 m2 aan showroom, kortom keuze genoeg

Scherpe prijzen

Bij ons heeft een de beste prijs-kwaliteit verhouding

Vakkundig legwerk

Met meer dan 30 jaar ervaring kunt u op ons rekenen

Tegels zijn duurzaam

Zeer duurzaam in combinatie met energiezuinige vloerverwarming

Persoonlijk benadering

Wij helpen u, uw dromen te verwezenlijken

Offerte aanvragen

Producten van dit merk

Zoek uw ideale tegel

Neem contact met ons op

Offerte aanvragen
Bel me terug