ma - do 10:00 - 18:00 | vr 10:00 - 21:00 | za 10:00 - 16:00 | zo gesloten
logo

LEA

Een van de meest dynamische en productieve merken van de Modena keramiek district, Lea Ceramiche heeft een verregaande nationale en internationale dekking, met een capillaire aanwezigheid in meer dan 80 landen in 5 continenten over de hele wereld. Naast Italië, de belangrijkste markten zijn de Verenigde Staten, Frankrijk, Duitsland, België, Nederland, Groot-Brittannië, Hong Kong, Korea en Japan. Lea Ceramiche is een onderdeel van Panariagroup Industrie Ceramiche SpA, een toonaangevende internationale keramiek groep in de Star segment van de Italiaanse beurs, die ook eigenaar is van de merken Panaria, Cotto d'Este, Fiordo, Blustyle in Italië geciteerd; Margres, Love Tegels in Portugal en Florida Tegel in de Verenigde Staten van Amerika. In de loop der jaren heeft Lea Ceramiche het bedrijf in de groep die de meest significante verandering heeft gezien, steeds een van de meest prestigieuze bedrijven in de wereld keramiek scene geweest.

Dit is mogelijk dankzij de grote en voortdurende investeringen gericht op het succesvolle collecties aan te maken met een sterke persoonlijkheid op basis van zorgvuldig onderzoek naar stijl, uitstraling en prestaties, voor elk seizoen geweest.

Excellentie, innovatie, enthousiasme, esthetiek, competentie en betrouwbaarheid: dit zijn de fundamentele waarden van Lea Ceramiche, het Fiorano Modenese gevestigde bedrijf dat ontwerpt en produceert vloer en wand keramiek voor alle soorten instellingen. Het vermogen van de onderneming om leugens te innoveren in de voortdurende experimenten, die leidt tot de ontwikkeling van cutting-edge productie systemen en technologieën en maakt Lea Ceramiche aan haar klanten met een breed scala aan hoogwaardige producten die aan de bovenkant van de markt liggen leveren termen van uitstekende technische prestaties en design kwaliteiten.

De synergie van producten, onderzoek en ontwerp zorgt voor professionals met een bereik van items staat om een ​​breed gebied van design behoeften te voldoen, met het oog op duurzaamheid en verbeterde visuele coördinatie met de architectuur en de inrichting. Slimtech is hier een voorbeeld van: de revolutionaire gelamineerde steengoed, slechts 3 mm dik en extra-sized 1 x 3 meter, geschikt voor toepassingen die tot nu toe niet toegankelijk zijn geweest voor de traditionele keramiek.

commitment Lea Ceramiche op bescherming van het milieu is constant. In alle fasen van de productiecyclus, wordt veel aandacht besteed aan de werkomgeving, grondstoffen en verpakkingen; elk proces wordt gecontroleerd om energiebesparing en bescherming van het milieu te verzekeren.

De continue streven naar verbetering en de diepe betrokkenheid bij de communicatie op alle niveaus - met inbegrip van de aanwezigheid in beurzen met een opmerkelijke stands - en de samenwerking met internationale designers, hebben geleid tot de opening in 2010 van het eerste Lea Ceramiche showroom in het centrum van Milaan , in via Durini. Een concreet teken van de vitaliteit en de wil van het bedrijf om zowel professionals en andere openbare publiek te voldoen, biedt de omgeving een persoonlijk standpunt voor decoraties en oppervlakken, verteld door middel van tijdelijke installaties en met verschillende kleur en compositie oplossingen gemaakt met de Lea Ceramiche collecties.