ma - do 10:00 - 18:00 | vr 10:00 - 21:00 | za 10:00 - 16:00 | zo gesloten

Keraben

Keraben tegels zijn oorspronkelijk ontworpen door een fabrikant in Spanje. Het bedrijf is opgericht in 1975. Keraben heeft zeer veel wand en vloer tegels met een uitstekende kwaliteit tegen voordelige prijzen. Het bedrijf denkt bij de productie veel na over het milieu over hoe ze zo zuinig mogelijk materialen kunnen produceren. De gemaakte producten worden dan zo milieu verantwoord geproduceerd doordat de CO2 uitstoot zo ver mogelijk is terug gedrongen. Keraben biedt allerlei kleuren aan, zo worden uw wensen altijd verwezenlijkt. Keraben kan je omschrijven als een modern bedrijf/merk met vooral een ‘classic look’.

Wij geloven in mensen.

Wij geloven in menselijk kapitaal en zijn potentieel. We geloven in talent, proactieve attitudes en persoonlijke drive. We geloven in een enthousiast enthousiasme voor goed werk. Wij geloven in teamwork. Wij geloven dat de som van onze talenten de uiteindelijke uitkomst zal vermenigvuldigen. Wij geloven in mensen.

Wij geloven in tevreden klanten.

Omdat onze klanten centraal staan in al onze aandacht. Dat is de reden waarom we nooit op onze lauweren rusten, en omdat we alleen door een nauwe verstandhouding en begrip aan hun behoeften kunnen voldoen.

Wij geloven in kwaliteit

Daarom streven we ernaar de beste grondstoffen te selecteren en de meest innovatieve technologieën te gebruiken om uitstekende eindproducten te garanderen. We streven er ook naar om al onze werkmethoden te optimaliseren om de kwaliteit van onze producten te maximaliseren. De implementatie, meer dan 20 jaar geleden, van een kwaliteitsbeheersysteem in overeenstemming met de ISO 9001-norm illustreert duidelijk deze verbintenis.

We geloven in onze planeet.

Aarde, water en vuur: drie essentiële elementen bij de vervaardiging van keramische tegels en de reden waarom we ons inzetten voor onze planeet. Dit is onze filosofie sinds het prille begin van het bedrijf en we passen het toe op elke fase van het bedrijf. Dit engagement is de reden voor de milieuverklaring die we hebben gepubliceerd onder het Blue & Green-label. In deze voortdurende dagelijkse toewijding aan de planeet, stoppen we nooit met nadenken over wat we kunnen doen om voor de zorg te zorgen.

Snelle levering

Door een eigen voorraad kunnen wij snel uw tegels leveren

Ruime keuze

1500 m2 aan showroom, kortom keuze genoeg

Scherpe prijzen

Bij ons heeft een de beste prijs-kwaliteit verhouding

Vakkundig legwerk

Met meer dan 30 jaar ervaring kunt u op ons rekenen

Tegels zijn duurzaam

Zeer duurzaam in combinatie met energiezuinige vloerverwarming

Persoonlijk benadering

Wij helpen u, uw dromen te verwezenlijken

Offerte aanvragen

Producten van dit merk

Zoek uw ideale tegel

Neem contact met ons op

Offerte aanvragen
Bel me terug