ma - do 10:00 - 18:00 | vr 10:00 - 21:00 | za 10:00 - 16:00 | zo gesloten

Fondovalle

Fondovalle waar komt het vandaan en wat willen we met de tegel duidelijk maken?

Sinds 1962 heeft Keramisch Fondovalle het aanbieden van de markten innovatief en nauwkeurig onderzoek en ontwerp ondersteund door strategische te investeringen en technologische innovatie; tijdens deze jaren werd het bedrijf gekenmerkt door kwaliteit, stijl en design. De vijftig jaar oude geschiedenis van Keramisch Fondovalle begint zich tussen technologische ontwikkeling en renovatie, bescherming van het milieu en respect voor de toekomst van de mensheid, ontwerpend onderzoek en innovatie, internationaliteit en liefde voor zijn grondgebied. Een belangrijke balans van ervaringen die het bedrijf niet alleen als een belangrijke prestatie beschouwt in een moment van wereldwijde economische onzekerheden, maar ook als een sterke prikkel om naar de toekomst te kijken.

Fondovalle tegel.

Zoals u weet is de Fondovalle een Italiaanse producent die bekend staat dat ze keramische tegels met hoogwaardige precisie produceren waar bij ze de nadruk hebben op esthetisch effect, de kwaliteit en ook hun focus werpen op de details en de innovatie.

De tegels van Fondovalle worden gemaakt met behulp van de nieuwste technieken. De nieuwste technieken worden op een duurzame manier uit gevoerd waardoor de keramische tegel uitmuntende technische eigenschap heeft. Door het ruime assortiment van Fondovalle met maar liefst 13 verschillende tegelseries zorgt dat er voor dat Fondovalle een groot aanbod heeft voor elke ruimte of situatie. De bekendste tegelserie van Fondovalle zijn Portland 2.0 – Tracks en Eighty Bleue.

Snelle levering

Door een eigen voorraad kunnen wij snel uw tegels leveren

Ruime keuze

1500 m2 aan showroom, kortom keuze genoeg

Scherpe prijzen

Bij ons heeft een de beste prijs-kwaliteit verhouding

Vakkundig legwerk

Met meer dan 30 jaar ervaring kunt u op ons rekenen

Tegels zijn duurzaam

Zeer duurzaam in combinatie met energiezuinige vloerverwarming

Persoonlijk benadering

Wij helpen u, uw dromen te verwezenlijken

Offerte aanvragen

Producten van dit merk

Zoek uw ideale tegel

Neem contact met ons op

Offerte aanvragen
Bel me terug