ma - do 10:00 - 18:00 | vr 10:00 - 21:00 | za 10:00 - 16:00 | zo gesloten
logo

Dune

Het business model van DUNE is gevestigd in de samenleving decoratieve oplossingen die deel uitmaken van geïntegreerde ruimtes afgestemd op de lokale behoeften in de hele wereld.

Dune is geboren in 1993 in San Juan de Moró (Castellón), Spanje, als grenzen bedrijf en speciale stukken keramische wand- en vloertegels versieren. Op dat moment nam de gelegenheid geboden door een markt waar de tegel van een "sanitaire en hygiënische" product een essentieel decoratief element geworden was gegaan. Een verandering die Dune veranderen, als het bedrijf dat vandaag de dag kunt u verschillende collecties gedifferentieerde maar gemakkelijk te combineren tussen hen: Megalos, nadruk, en Eureka !.

Dune vanaf het begin heeft een duidelijke internationale visie die u toelaat om zich aan te passen aan de lokale behoeften dankzij een commercieel netwerk van 11 vestigingen over de hele wereld: Argentinië, Australië, Brazilië, China, Spanje, Frankrijk, Mexico, Portugal, Groot-Brittannië, de VS Florida en Californië Verenigde Staten en meer dan 8000 klanten.