ma - do 10:00 - 18:00 | vr 10:00 - 21:00 | za 10:00 - 16:00 | zo gesloten
logo

Century

PRODUCTIE FINCIBEC Group heeft drie productie-installaties uitgerust met de nieuwste technologieën om een ​​totale jaarlijkse potentiële productie van meer dan 10 miljoen vierkante meter te garanderen. Via de merken Monocibec, Century en Naxos, produceert technische en decoratieve steengoed wand- en vloertegels in verschillende formaten, diktes en afwerkingen op de behoeften van de meest uiteenlopende toepassingen voldoen.

In totaal FINCIBEC Group heeft vier grondstof molens en twee verstuivers voor het produceren van de keramische mengsel dat levert 15 persen, drogen en emailleren lijnen en zes ovens. Alle lijnen zijn uitgerust met een digitale inrichting en gebruik van de Digital Jet System (DJS) ontwikkeld door het bedrijf. Tot slot, vier snijden, kanten en kabbelende lijnen en 13 sorteren en palletiseren lijnen de voorbereiding van de producten voor de markt. Logistics worden vervolgens toevertrouwd aan twee speciale platforms, gelegen in Sassuolo en Solignano.

Aandacht voor de ecologische duurzaamheid van de gehele industriële productie proces is een van de kardinale principes van FINCIBEC, die voortdurend streeft naar grondstoffen te gebruiken met een lage milieu-impact en het verbruik van natuurlijke hulpbronnen zoals water en aardgas te beperken. In het bijzonder, elektriciteit zelf geproduceerd via een WKK-systeem om de emissies in de atmosfeer drastisch verminderen.

Producten van dit merk