ma - do 10:00 - 18:00 | vr 10:00 - 21:00 | za 10:00 - 16:00 | zo gesloten


Vloer

Infinto 2.0 The Glamour Of Gloss

De vloertegels van de lijn Infinito 2.0 zijn klassieke details gecombineerd met de nieuwste technologie vandaar de naam Infintio 2.0. Een unieke innovatie die ruime oplossingen biedt voor moderne architectuur om commerciële en residentiële omgevingen te decoreren met een vleugje verfijnde elegantie.


Vloer

Match Design With A Twist

De karaktervolle vloertegels van de lijn Design with a twist zijn ontworpen om verschillende oppervlaktes te matchen met elkaar.


Vloer

Shards Bold Pairings Of Colour And Materials

De vloertegels van de lijn Shards Bold zijn geïnspireerd door de Venetiaanse Terrazzo tegels, een geweldige klassieker in Italiaanse design.


Vloer

Spaces Inside Outside Nature

De vloertegels van de lijn Spaces haalt zijn inspiratie uit de natuurlijke gevarieerde textuur van grote leistenen platen. Met een opvallend oppervlak, versterkt door een lichtgewicht body die de natuurlijke esthetiek accentueert, is dit materiaal ideaal voor buitengebieden, maar tegelijkertijd ook voor binnen.


Vloer

Stone Icons A Nomadic Attitude To Real Beauty

De vloertegels van de lijn Stone Icons biedt een selectie van de zeldzaamste stenen uit de natuur. Slijtvast, met een sterk karakter met gedurfde tonale contrasten en delicaat.


Vloer

Tracks Inside And Out Always

De vloertegels van de lijn Tracks zijn ambitieus met sporen van natuurlijke schoonheid en tekenen van een elegantie die nooit zal vervagen.


Neem contact met ons op

Offerte aanvragen
Bel me terug