ma - do 10:00 - 18:00 | vr 10:00 - 21:00 | za 10:00 - 16:00 | zo gesloten

Merk

Bent u al een tijdje opzoek naar Flaviker tegels? Dan bent u hier bij het juiste adres! De Flaviker Pisa tegels komen oorspronkelijk uit Italië en worden ontworpen door het designbureau van Flaviker Pisa. Het bedrijf produceert wandtegels en vloertegels.

Wat voor tegels

Flaviker maakt tegels die toepasselijk zijn in elke kamer. Ze staan voornamelijk mooi in kamers zoals de: de woonkamer, de keuken en natuurlijk ook de badkamer. Flaviker heeft niet alleen tegels voor binnen, maar zelfs ook voor het buiten. Daarnaast maken ze ook tegels voor commerciële projecten.

Milieuvriendelijke tegels

Flaviker staat bekend om de porseleinen wandtegels en om de diverse stijlen. Flaviker produceert de tegels altijd zo milieuvriendelijk als het kan. Zo laat het bedrijf weten met de ‘I love green’ beleid erop. Zo hebben wij voor u 13 soorten prachtige Flaviker tegels klaar staan!

Soorten tegels

Iedere tegel heeft duidelijk zijn eigen karakter. We hebben een redelijk breed assortiment zo hebben we 3 soorten betonlook tegel die tevens geschikt zijn voor vloerverwarming. Alle tegels hebben we in verschillende soorten maten. Middag Leerdam zorgt ervoor dat het kiezen voor u steeds makkelijker wordt.

Bekijk onze tegels in de showroom

Wij leveren vloer- en wandtegels voor iedere portemonnee. Onze vloertegels zijn sterk, makkelijk in het onderhoud en van de beste kwaliteit. Om een nog beter idee te krijgen van ons aanbod nodigen wij u van harte uit in onze ruime en sfeervolle showroom.

Snelle levering

Door een eigen voorraad kunnen wij snel uw tegels leveren

Ruime keuze

1500 m2 aan showroom, kortom keuze genoeg

Scherpe prijzen

Bij ons heeft een de beste prijs-kwaliteit verhouding

Vakkundig legwerk

Met meer dan 30 jaar ervaring kunt u op ons rekenen

Tegels zijn duurzaam

Zeer duurzaam in combinatie met energiezuinige vloerverwarming

Persoonlijk benadering

Wij helpen u, uw dromen te verwezenlijken

Offerte aanvragen

Neem contact met ons op

Offerte aanvragen
Bel me terug