ma - do 10:00 - 18:00 | vr 10:00 - 21:00 | za 10:00 - 16:00 | zo gesloten

Ceramica Del Conca werd in 1962 opgericht door de Del Conco group met ervaring in de bouwsector in San Marino, Italië. Del Conca was nieuw in de wereld van de tegels, maar ontwikkelde zich snel aangezien de markt veel potentie leek te hebben. Het was een van de eerste bedrijven in de keramische industrie die geloofde in glazuur afgevuurd op witte keramische tegels. Omdat het een van de eerste merken was die porselein toepaste is het een groot merk geworden, later volgde ook andere soorten tegels. Het merk Pastorelli behoort ook tot de Del Conca Group.

Bedrijf

Het bedrijf staat internationaal bekend om de tegels van hoge kwaliteit en de vernieuwende designs die het merk uitbrengt. Na enkele grote investeringen in de afgelopen jaren heeft het bedrijf zich uitgebreid tot een bedrijf met een enorm breed assortiment. De toekomstplannen van de Del Conca Group zijn erg kansrijk, ze willen met meerdere bedrijven uit de keramische wereld samenwerken.

Perfecte tegel

Wij als Middag Leerdam verkopen veel van het tegelmerk Del Conca. We hebben meer dan 100 tegels in ons assortiment van Del Conca. Wij als bedrijf vinden het belangrijk dat de klant zijn eigen stijl kan kiezen en de perfecte tegel kan vinden.

Bekijk onze tegels in de showroom

Wij leveren vloer- en wandtegels voor iedere portemonnee. Onze vloertegels zijn sterk, makkelijk in het onderhoud en van de beste kwaliteit. Om een nog beter idee te krijgen van ons aanbod nodigen wij u van harte uit in onze ruime en sfeervolle showroom.

Snelle levering

Door een eigen voorraad kunnen wij snel uw tegels leveren

Ruime keuze

1500 m2 aan showroom, kortom keuze genoeg

Scherpe prijzen

Bij ons heeft een de beste prijs-kwaliteit verhouding

Vakkundig legwerk

Met meer dan 30 jaar ervaring kunt u op ons rekenen

Tegels zijn duurzaam

Zeer duurzaam in combinatie met energiezuinige vloerverwarming

Persoonlijk benadering

Wij helpen u, uw dromen te verwezenlijken

Offerte aanvragen

Neem contact met ons op

Offerte aanvragen
Bel me terug