ma - do 10:00 - 18:00 | vr 10:00 - 21:00 | za 10:00 - 16:00 | zo gesloten

Merk

Keramische tegels zijn natuurlijke stenen die al eeuwen worden gebruikt. Door de vernieuwde technologie is de productie makkelijker geworden en is de kwaliteit nog hoger.

Water, klei, mineralen en kwartspoeders afgevuurd bij hoge temperaturen. Dit is de originele structuur van elk keramisch product dat brede toepassingsgebieden bereikt via een gecertificeerd productieproces. Een proces dat de uitmuntendheid en kwaliteit van elke Cerdomus collectie definieert. Het resultaat is een product van de hoogste kwaliteit dat is gedefinieerd door 4 hoofdcriteria: hardheid, stijfheid, breekbaarheid en inertie. Hardheid staat voor het resultaat van de reacties die optreden tijdens het koken en die de dichtheid van de tegel. Stijfheid die bepalend is voor het vermogen om hoge belastingen te weerstaan. Breekbaarheid die de weerstand tegen schokken definieert. Inertie betekend dat wanneer de tegel in contact komt met water en chemicaliën het onveranderd blijft.

Geschiedenis

Cerdomus Ceramiche werd in 1969 door de Bianchini opgericht als een klein familiebedrijf. In de eenentwintigste eeuw is Cerdomus vooral bekend als fabrikant van commerciële porseleinen tegels met een hoge kwaliteit steen effect. De producten in rustieke stijl behoren ook tot de bestsellers van het bedrijf. Omdat het bedrijf voortdurend investeerders had kon het zich verder ontwikkelen en kon het steeds meegaan in de laatste trends.

Bekijk onze tegels in de showroom

Wij leveren vloer- en wandtegels voor iedere portemonnee. Onze vloertegels zijn sterk, makkelijk in het onderhoud en van de beste kwaliteit. Om een nog beter idee te krijgen van ons aanbod nodigen wij u van harte uit in onze ruime en sfeervolle showroom.

Snelle levering

Door een eigen voorraad kunnen wij snel uw tegels leveren

Ruime keuze

1500 m2 aan showroom, kortom keuze genoeg

Scherpe prijzen

Bij ons heeft een de beste prijs-kwaliteit verhouding

Vakkundig legwerk

Met meer dan 30 jaar ervaring kunt u op ons rekenen

Tegels zijn duurzaam

Zeer duurzaam in combinatie met energiezuinige vloerverwarming

Persoonlijk benadering

Wij helpen u, uw dromen te verwezenlijken

Offerte aanvragen

Neem contact met ons op

Offerte aanvragen
Bel me terug