ma - do 10:00 - 18:00 | vr 10:00 - 21:00 | za 10:00 - 16:00 | zo gesloten

Merk

Century is een merk dat bekend staat om de buitengewoon hoge prestaties van hun keramische oppervlakken, hun producten met moderne en innovatieve esthetiek, gefabriceerd met behulp van de nieuwste generatie in technologische processen en hun focus op openbare, commerciële, industriële en technische constructie. In navolging van de nieuwste trends van architecten en ontwerpers brengt Century collecties op de markt met ongeëvenaarde prestaties en ontwerpmogelijkheden. Century staat bekend om haar eigen unieke creatieve designs met natuurlijk hoge kwaliteit. Century heeft een populair assortiment net als; Cross over, Discovery, Kosmos en Pietre Blu dat mogelijke opties aanbiedt.

Assortiment

Wij als bedrijf hebben ongeveer 86 tegels van het merk Century die u in verschillende soorten afmetingen kunt krijgen. We hebben verschillende collecties hier staan, zoals: Cross Over, Ecostone, Cottage, Keramos, Kosmos, Pantheon, Proxima en nog veel meer. Maak gauw een afspraak en dan kunt u zelf zien wat we allemaal te bieden hebben van het merk Century!

Bekijk onze tegels in de showroom

Wij leveren vloer- en wandtegels voor iedere portemonnee. Onze vloertegels zijn sterk, makkelijk in het onderhoud en van de beste kwaliteit. Om een nog beter idee te krijgen van ons aanbod nodigen wij u van harte uit in onze ruime en sfeervolle showroom.

Snelle levering

Door een eigen voorraad kunnen wij snel uw tegels leveren

Ruime keuze

1500 m2 aan showroom, kortom keuze genoeg

Scherpe prijzen

Bij ons heeft een de beste prijs-kwaliteit verhouding

Vakkundig legwerk

Met meer dan 30 jaar ervaring kunt u op ons rekenen

Tegels zijn duurzaam

Zeer duurzaam in combinatie met energiezuinige vloerverwarming

Persoonlijk benadering

Wij helpen u, uw dromen te verwezenlijken

Offerte aanvragen

Neem contact met ons op

Offerte aanvragen
Bel me terug