ma - do 10:00 - 18:00 | vr 10:00 - 21:00 | za 10:00 - 16:00 | zo gesloten

Sinds 1971 produceert Castelvetro keramische tegels, waarbij altijd aandacht wordt besteed aan uitstraling en design. De missie om de kwaliteit te verbeteren gaat altijd door, zo zijn er continu mensen bezig om de kwaliteit te verbeteren. De kracht van het bedrijf is het meegaan in de markt en de behoeften van de consument te vervullen.

Doel

Bij Castelvetro staat respect erg hoog in het vaandel, hiermee wordt zowel respect voor de tegel als voor de omgeving bedoeld. Castelvetro wil het niet alleen houden bij concepten en ideeën, ze ontwerpen de nieuwste moddeln om mee te gaan met de markt. Dit doen ze omdat ze deel willen uitmaken van de steeds weer vernieuwende markt.

Castelvetro wil op deze manier meegaan in de vernieuwende markt om hun consumenten uiteindelijk de nieuwste ontwerpen van de hoogste kwaliteit te leveren.

Milieuvriendelijk

Castelvetro begon ongeveer 10 jaar geleden gebruik te maken van een zeer milieuvriendelijk productiesysteem. Dit project zorgt ervoor dat het proceswater en de verbruikte energie wordt teruggewonnen. Het resultaat is een duurzamere tegel die uiteindelijk toch meehelpt aan het milieu.

Wij hebben een enorm brede collectie van Castelvetro, zo hebben we houtlook, betonlook, stonelook, en marvellook. De tegels zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, dit is afhankelijk per tegel. Voor meer informatie bent u altijd welkom in onze showroom.

Bekijk onze tegels in de showroom

Wij leveren vloer- en wandtegels voor iedere portemonnee. Onze vloertegels zijn sterk, makkelijk in het onderhoud en van de beste kwaliteit. Om een nog beter idee te krijgen van ons aanbod nodigen wij u van harte uit in onze ruime en sfeervolle showroom.

Snelle levering

Door een eigen voorraad kunnen wij snel uw tegels leveren

Ruime keuze

1500 m2 aan showroom, kortom keuze genoeg

Scherpe prijzen

Bij ons heeft een de beste prijs-kwaliteit verhouding

Vakkundig legwerk

Met meer dan 30 jaar ervaring kunt u op ons rekenen

Tegels zijn duurzaam

Zeer duurzaam in combinatie met energiezuinige vloerverwarming

Persoonlijk benadering

Wij helpen u, uw dromen te verwezenlijken

Offerte aanvragen

Neem contact met ons op

Offerte aanvragen
Bel me terug