ma - do 10:00 - 18:00 | vr 10:00 - 21:00 | za 10:00 - 16:00 | zo gesloten

Casa Dolce Casa is een van de bekendste merken op het gebied van vloeren van hoge kwaliteit. Het biedt zijn klanten een hoge kwaliteit van producten en een weerstand die in de loop van de tijd ongeëvenaard is.

Merk

Het merk combineert uitstekende kwaliteit grondstoffen met exclusieve ontwerpen. De traditionele materialen zijn opnieuw geproportioneerd in een volledig originele look en aangepast aan de hedendaagse behoeften. Eenvoudig onderhoud en installatie zijn de twee gegarandeerde vereisten van elk product voorgesteld door Casa Dolce Casa.

Unieke details en niet-herhaalbare details maken de door Casa Dolce Casa ontworpen tegels op prijs gesteld, niet in luxe woonomgevingen, maar ook in hotels en andere openbare plaatsen die frequent worden bezocht door voetgangers.

Vormgeving

De originaliteit wordt gecombineerd met luxe om een leven te geven aan onherhaalbare elementen die de omgevingen exclusief maken. Combinaties van kleuren en combinaties geformuleerd om unieke en tijdloze emoties te geven.

Kies voor Casa Dolce Casa klei, porselein of stenen om kleine en grote ruimtes van bon ton te voorzien, betekent kiezen voor verfijnde materialen die op geen enkele manier veranderd zijn door het verstrijken van de tijd. Investeren in elegantie en verfijning is de juiste keuze om te maken.

Bekijk onze tegels in de showroom

Wij leveren vloer- en wandtegels voor iedere portemonnee. Onze vloertegels zijn sterk, makkelijk in het onderhoud en van de beste kwaliteit. Om een nog beter idee te krijgen van ons aanbod nodigen wij u van harte uit in onze ruime en sfeervolle showroom.

Snelle levering

Door een eigen voorraad kunnen wij snel uw tegels leveren

Ruime keuze

1500 m2 aan showroom, kortom keuze genoeg

Scherpe prijzen

Bij ons heeft een de beste prijs-kwaliteit verhouding

Vakkundig legwerk

Met meer dan 30 jaar ervaring kunt u op ons rekenen

Tegels zijn duurzaam

Zeer duurzaam in combinatie met energiezuinige vloerverwarming

Persoonlijk benadering

Wij helpen u, uw dromen te verwezenlijken

Offerte aanvragen

Neem contact met ons op

Offerte aanvragen
Bel me terug