ma - do 10:00 - 18:00 | vr 10:00 - 21:00 | za 10:00 - 16:00 | zo gesloten

Badkamerinspiratie

inspiratie-1
inspiratie-1
inspiratie-1
inspiratie-1
inspiratie-1
inspiratie-1
inspiratie-1
inspiratie-1
×
image

Badkamermeubels

U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een één- of tweepersoons badkamermeubel. Afhankelijk van de ruimte in uw badkamer maakt u deze keuze. Kiest u voor een eenpersoons badkamermeubel met ladekast of bijvoorbeeld met deuren. Dan de volgende keuze, een vaste wastafel of juiste een trendy waskom? En dan de volgende vraag “Van welk materiaal willen we de wastafel of waskom?”. U kunt uw keuze exact afstemmen op de stijl die u zoekt en wenst.

Kies uit badkamermeubels en wastafelkasten

Mooi ogende badkamermeubels en wastafelkasten zijn minstens net zo belangrijk als de rest van de inrichting van een badkamer. Met keuze uit verschillende kleuren, maten, met laden of deuren, heeft u altijd iets dat past bij uw badkamer. Zo kunt u kiezen voor een strakke moderne kraan met scherpe hoeken, maar ook voor een inbouwkraan die aan uw muur is bevestigd voor een klassiekere uitstraling. Bekijk op deze pagina alle keuzes die wij u bieden.

Badkamer verbouwen of alleen nieuwe badkamermeubels?

Uw badkamer een make over geven met nieuwe badkamermeubels of een complete verbouwing. Waar u ook voor kiest, Middag Leerdam ondersteunt u bij het realiseren van uw badkamer. U kunt bij ons terecht voor tegels, douchewanden, baden, complete douchecabines, radiatoren en meer! Heeft u hulp nodig bij het ontwerp van uw badkamer of de sloop en installatie? Middag Leerdam is de specialist met de service die het u makkelijk maakt om een nieuwe badkamer te realiseren.

Om u alvast te inspireren hebben wij een greep uit ons assortiment op onze website tentoongesteld. Met o.a. luxe tweepersoons badkamermeubels met twee kranen zodat er tegelijk gebruik kan worden gemaakt van het wasbak. De wasbakken zijn verkrijgbaar met complete kasten en spiegels zodat u meteen een hele set bij elkaar hebt. Kies bovendien uit kleuren zoals: grijs, bruin, zwart of helder wit.

Bel me terug