Middag Leerdam E-mailen info@middagleerdam.nl (E-mailadres) Middag Leerdam Bellen 0345 - 632 400 (Telefoonnummer)

di-vr 10:00 - 18:00 | za 10:00 - 16:00 | zo, ma gesloten

Middag Leerdam Badkamer Inspiratie

Badkamer inrichting voor elke stijl en budget

Uw badkamer precies zo inrichten zoals u het wenst: daar komt een en ander bij kijken. De juiste badkamer inrichting heeft de perfecte uitstraling waarin u zich helemaal thuis voelt. Of u nu op zoek bent naar een moderne badkamer met een inloopdouche, of juist een sfeervolle badkamer met ligbad, Middag Leerdam ondersteunt u bij uw zoektocht. Bij ons kunt u kiezen uit de meest diverse badkamerinterieurproducten zoals meubels, tegels en andere vloerbedekking.

Ontdek de mogelijkheden voor uw badkamer

Onze badkamerspecialist kijkt met u mee naar de mogelijkheden waaruit u kunt kiezen om uw droom badkamer samen te stellen. Daarbij wordt er gelet op de inrichting van uw woning, uw persoonlijke wensen en voorkeuren en natuurlijk het budget! De vakkundige adviseurs helpen u bij het kiezen van een geschikte tegelsoort die geheel aansluit bij uw badkamer inrichting. Het gehele proces van ontwerp tot realisatie wordt door ons begeleid.

Middag Leerdam helpt u indien gewenst bij de sloop van de oude badkamer, het opnieuw betegelen of stucen en ook bij het installeren van de nieuwe badkamer.

Offerte aanvragen Neem contact met ons op
Middag Leerdam Badkamer Inspiratie

Maak een afspraak

Wij hebben wat past bij uw wensen.
Neem contact op voor vragen of chat met ons.

Neem contact met ons op
Maak een afspraak
Neem contact met ons op

Badkamer inrichting voor elke stijl en budget

Tevens kunt u bij Middag Leerdam ook terecht voor alle losse sanitair. Denk aan producten zoals: kranen, vrijstaande baden, inbouwbaden, whirlpools, badkamermeubels en meer. Het grote voordeel is dat u door uw badkamer inrichting compleet bij Middag Leerdam uit te besteden, ervan gegarandeerd bent dat de gehele inrichting perfect op elkaar aansluit. Van douchecabine tot meubels, tegels en wanden.

In onze sfeervolle showroom doet u inspiratie op voor alle sanitaire inrichting mogelijkheden. Laat u uitgebreid adviseren en krijg meteen een indicatie van de kosten met een vrijblijvende offerte. Kortom, het is zeker de moeite waard om eens langs te komen, om uw ideale badkamer inrichting te laten realiseren.

Middag Leerdam Badkamer Inspiratie
Middag Leerdam Badkamer Inspiratie
Middag Leerdam Badkamer Inspiratie

Website door BlueBird Media 2019