ma - do 10:00 - 18:00 | vr 10:00 - 21:00 | za 10:00 - 16:00 | zo gesloten

Castelvetro

Sinds 1971 produceert Castelvetro keramische tegels , waarbij altijd aandacht wordt besteed aan esthetiek en design, zonder de voortdurende zoektocht naar kwaliteit van Castelvetro producten uit het oog te verliezen.De kracht van het bedrijf is het gebruik van vooruitstrevende technologieën, waarbij steeds meer aandacht wordt besteed aan de behoeften van de consument om hoogwaardige porcellanato tegels te garanderen.

Doel

Castelvetro wilt als eerst zichzelf respecteren, ze kunnen hun werk niet langer alleen het concept van nieuwe stijlen en ontwerpen zijn, de toewijding van steeds efficiëntere technologieën en het creëren van producten van hoge kwaliteit. Ze willen deel uitmaken van een breed proces met verantwoorde ontwikkeling als einddoel.

Het doel van Castelvetro is om volledig uitdrukking te geven aan de nieuwe keramische behoeften in volledig respect voor onze omgeving.

Milieuvriendelijk

Ceramica Castelvetro deze reis begon zo vroeg als 10 jaar geleden, gebruik te maken van een zeer milieuvriendelijke productie-systeem , een project voor de terugwinning van energie en proceswater in een keramische drooginstallatie. Het resultaat is een gesloten cyclus van totaal herstel die een lager verbruik mogelijk maakt met de drastische vermindering van emissies in de atmosfeer.

Wij hebben 14 soorten tegels van Castelvetro in ons assortiment en 3 verschillende collecties. We hebben: Aequa, Misingi en Woodland. Er zijn verschillende afmetingen. Elk tegels is precies zo mogelijk ontworpen voor u als klant!

Snelle levering

Door een eigen voorraad kunnen wij snel uw tegels leveren

Ruime keuze

1500 m2 aan showroom, kortom keuze genoeg

Scherpe prijzen

Bij ons heeft een de beste prijs-kwaliteit verhouding

Vakkundig legwerk

Met meer dan 30 jaar ervaring kunt u op ons rekenen

Tegels zijn duurzaam

Zeer duurzaam in combinatie met energiezuinige vloerverwarming

Persoonlijk benadering

Wij helpen u, uw dromen te verwezenlijken

Offerte aanvragen

Producten van dit merk

Zoek uw ideale tegel

Neem contact met ons op

Offerte aanvragen
Bel me terug